Over Chantik Fotografie

Chantik: een verfrissende kijk op fotografie

"Als je eenmaal door een lens hebt leren kijken, zie je alles als een foto."

Chantik Photography is de handelsnaam van freelance fotograaf Sonja Schuringa. De kracht van Chantik Photography is het terugbrengen van foto's tot de essentie; het naar voren brengen van de juiste details, die elke foto een verhaal laten vertellen. Zo leggen we vast wie je bent, wat je doet of wat je (mee)maakt, precies op de manier die jij voor ogen hebt.

Sonja is al sinds haar kindertijd gefascineerd door fotografie. Zij heeft het pad bewandeld van wegwerpcamera tot spiegelreflex. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in band- en livefotografie, besloot ze haar ervaring in te zetten om professioneel fotograaf te worden. Sinds 2014 fotografeert ze mensen, producten en levensgebeurtenissen onder de vlag van Chantik Photography.

Persoonlijke werkwijze

Wanneer je contact met ons opneemt voor een opdracht, bereiden wij ons zorgvuldig voor.

Wij bespreken allereerst wat jouw wensen zijn, zoals locatie, aantal foto's etc. Dan maken wij voor jou een prijsvoorstel op maat met visuele ondersteuning.

Wanneer je vervolgens bij ons in de studio of op locatie komt, zijn wij samen volledig voorbereid.

De foto's kunnen in overleg worden nabewerkt en kunnen op verschillende manier aangeleverd worden. Te denken valt digitaal (in webformaat, afdrukformaat of wat formaat dan ook) fotoboek, poster of canvas.

Prijzen

Ben je benieuwd wat Chantik voor jou kan doen? Stuur ons een e-mail of bel ons (+31(06)24318255) voor een op maat gemaakte offerte.

A camera is a tool for learning how to see without a camera.


Contact opnemen